Sportstraat 73 A
4708AR
ROOSENDAAL
tel. 0165-535106

Om 13.00 uur won DHV 3 uit bij DVO met 1-5, al snel was het hier duidelijk dat DHV 3 de punten mee naar Zevenbergschen Hoek zou nemen. Doelpunten makers Rambert, Arwoldo(2x) , Thierry en 1 heeft de schrijver gemist zorgde ervoor dat DHV 3 voor de tweede keer op rij won.

Dan DHV 1 die om 14.30 uur aantrad tegen DVO’60 1, voortvarend kwam het uit de startblokken, kansen waren er al snel voor Max vd Brink en Elias Mourigh. Na 15 minuten opende DHV de score, Edgar schoot een bal met links snoeihard binnen dit op een assist van Adonis.

Kort erna was het Elias die zijn inzet naast zag gaan en een inzet werd goed gestopt door de keeper van DVO. Het was wederom Elias nu zorgde hij voor de assist op Edgar die de 0-2 binnenschoot dit na goed werk van Thomas van Dijk.

Dhv verzuimd op dat moment verder afstand te nemen, Elias, Sietze hadden hier zeker mogelijkheden voor en je zag de wedstrijd gaan de weg kantelen, DHV ging achteruit spelen i.p.v. hoog druk te blijven zetten en DVO kreeg meer grip op het spel. Luc redde een paar keer zodat de aansluitingstreffer achterwege bleef en DHV met 0-2 kon gaan rusten.

Na rust was het 15 minuten genieten van de drive wat DHV op de mat legde, Mario had direct een kans om de 0-3 te maken alleen ging zijn schot net naast.

Uit een uittrap van Luc was Edgar die de bal doorkopte en Elias zette zijn turbo aan en maakte eenvoudig de 0-3.

Je zou zeggen wedstrijd op slot, drie punten in de tas en op naar de derde helft. Dat bleek niet zo te zijn, DHV verloor de regie en ging weer achteruit lopen waardoor DVO aanval naar aanval kon opzetten. Domme overtreding in  de 16 meter van DHV zorgde voor de terechte penalty voor DVO. In 1e instantie stopte onze penalty killer Luc van de Klundert hem maar de rebound kwam voor de voeten van de penaltynemer en die kon hem eenvoudig binnentikken 1-3.

Met nog 10 minuten te gaan was DHV het spoor enigszins bijster, DVO kwam nog tot 2-3 echter kort erna floot scheidsrechter Pekaar af. 60 minuten een goed spelend DHV gezien, trek die lijn door naar de volgende wedstrijden. Komend weekend vrij, hoop dat door deze tijd de geblesseerde spelers weer kunnen gaan sluiten zodat de groep breder wordt en blijft.