Accommodatie

Onbekend

Klik op de camera-button voor een foto-overzicht van de wedstrijd
Zat. 14 okt. won DHV in St. Philipsland met 1-3 na een ruststand van 1-0.

Door een aantal blessures moest trainer Edwin Kock zijn goed spelende middenveld tegen Seolto deze middag compleet vervangen. Door deze noodzakelijke aanpassing ging er vooral in de eerste helft veel verkeerd. Zelden of nooit verschenen Thomas van Dijk of Mohsin Eddahchouri  in de buurt van de 16 meter van de tegenstander en het sterke centrale duo van NOAD’67 wist de meeste individuele acties van de DHV voorwaartsen te pareren.

Trainer Ad Palings van NOAD’67 liet vanaf het begin zijn ploeg compact inzakken en de DHV middenvelders speelden  monotoon en zonder  creativiteit.

Bij de eerste de beste aanval en doelpoging van NOAD’67 was het raak. Na een razendsnelle omschakeling scoorde Joost de Witte vanaf de rechterkant en na 7 min. stond het 1-0.  In de volgende 10 min. schoot  NOAD’67 vervolgens nog 2x op de paal. In deze fase van de wedstrijd kreeg DHV geen grip op de snelle beweeglijke de Witte, Geense  en den Engelsman.  Hierna verscheen DHV regelmatig voor het NOAD’67 doel maar echt gevaarlijk werd het nooit behoudens een doelpoging van Jeffrey Schouten die op de doellijn werd gestopt. Vlak voor rust was scheidsrechter Timmers uit Kaatsheuvel plots zijn fluit kwijt en omdat de eminentie voor de wedstrijd had laten weten dat hij in zijn werkzame leven op de Efteling had gewerkt moest aan een nieuwe act worden gedacht maar gelukkig na enig zoekwerk kon de wedstrijd verder.

Na rust was er meer diepgang en druk op de bal en het was in de 56e min. linksverdediger Adonis Bandeke die de bal ontfutselde van de  schoen van de NOAD’67 doelman en Léon Hollemans  in staat stelde om vanaf 5 m de bal in het lege doel te plaatsen. Soms zie je op U-tube wel eens van die momenten. Dit was er ook een. De bal ging naast.

Met nog een half uur te spelen wisselde trainer Kock 3 spelers om de druk verder op te voeren. Een voorhoede op oorlogssterkte met Jeffrey Bakx, Léon Hollemans, Joey van de Rijk en Elias Mourigh.

Uiteindelijk werd de achterstand omgebogen met doelpunten van Léon, Joey en Elias. (1-3) Toch was het aan Paul Eland te danken dat deze wedstrijd werd gewonnen. Drie keer kwam hij op het einde van de wedstrijd oog in oog te staan met de drie eerder genoemde kwelgeesten van NOAD’67. Paul toonde zijn bijzondere klasse en zorgde mede door zijn optreden voor de uiteindelijk verdiende winst. A.s. zat. weer een uitwedstrijd tegen koploper Wieldrecht uit Dordrecht.