Datum

1 februari 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

Voor DHV was een goede start (winst) in de 2e periode vooraf de inzet maar na 90 minuten eindigde de wedstrijd tegen De Gunners/Breda in de bekende brilstand (0-0).

Verder liepen 2 spelers (Marc Nuyens en Marciano Klok) ernstige blessures op omdat zij bij slidings met de sproeiers (aandrijfmechanisme) voor de beregening in contact kwamen. Blijkbaar zijn dit de naweeën van het gerenoveerde veld.

Vlak voor tijd eindigde DHV de wedstrijd met 10 man. Revelino Resort protesteerde volgens de scheidsrechter te heftig op zijn gele kaart en kreeg binnen 30 seconden een tweede exemplaar dus rood.

In deze wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. De krachtige wind die dwars over het veld stond hield het spel aan één kant met als gevolg dat er veel duels werden uitgevochten. De verdedigingen overheersten. De oogst aan kansen was zeer mager. Rond de 20e minuut redde Luc van de Klundert katachtig op een kopbal uit een corner van De Gunners gevolg door een vrije kans voor Revelino maar ook hier bleef De Gunners doelman baas over de situatie.

In de 2e helft was het vlak voor tijd de ingevallen Jeffrey Bakx die binnen de 16 meter zich vrij kapte vervoplgens licht werd geraakt waardoor hij het overzicht verloor en de vrijstaande Revelino over het hoofd zag zodat de enige en laatste kans voor DHV verloren ging. De ploegen hielden zich verder doelpuntloos in evenwicht.

A.s. zaterdag de uitwedstrijd tegen DOSKO in Bergen op Zoom.