Datum

6 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zevenb.Hoek. In een gelijk opgaande wedstrijd scoorde WHS in de laatste 5 minuten 2x waardoor DHV met 0 – 2  verloor met als resultaat dat het zijn trotse leiders positie al weer heeft moeten inleveren. In een weinig enerverende 1e helft waren er aan beide kanten geen kansen te noteren.

DHV had pech dat middenvelder Mohsin Eddahchouri al na 10 minuten geblesseerd uitviel. Jeffrey Schouten was zijn vervanger. Jordi Lokers schoof een linie op naar het midden.

De niet fitte Kees Semler (botoverbelasting) en Jeffrey Bakx ontbrak het aan stootkracht om de solide fysieke verdedigers van WHS te verontrusten. Kees bleef in de rust in de kleedkamer achter en de jeugdige Max van den Brink (17jr) nam zijn plaats in.

Biij WHS vielen er in de eerste helft geen kansen te noteren ondanks een licht overwicht in de eerste 20 minuten.

Na rust lag het initiatief duidelijk bij DHV, er kwamen meer kansen voor het doel van WHS maar ook drie goede mogelijkheden bleven onbenut waarbij éénmaal sprake was van hands binnen de 16 meter. Scheidsrechter M. de Zwarte uit Vlissingen zag er geen strafschop in. DHV kreeg geen grip op de taktische invulling van WHS maar met meer enthousiasme en beleving dan in de 1e helft  hing er  een treffer in de lucht. De druk om de 1-0 te forceren en zo de leiderspositie te consolideren werkte verlammend op het einde.

De wedstrijd leek te eindigen zoals die was begonnen maar DHV kreeg toch nog de deksel op de neus toen Adonis Bandeke (die sterk speelde) door Tom Vroegop op volle snelheid op het verkeerde been werd gezet en vervolgens vrij vanaf rechts met de “linker” doelman Luc het nakijken gaf. (0-1)

In de slot seconden gevolgd door een aangeschoten handsbal van Jesper de Rond die bij een sliding een schot van Joost van Dijke blokkeerde. Jeremy de Witte voltrok definitief het vonnis deze middag  vanaf de 11 meter stip. (0-2)

Niet geheel onverdiend nam WHS de 3 punten mee naar “Stalland” omdat het tot het laatst bleef vechten voor een resultaat. A.s. zaterdag de uitwedstrijd in Fijnaart tegen streekgenoot De Fendert.