Datum

8 december 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag de verre uitwedstrijd in Scharendijke tegen ZSC'62. Met wederom een hilarische sinterklaasavond nog in het achterhoofd zal DHV moeten trachten alle teleurstellingen van de afgelopen maanden af te sluiten met een overwinning.

Met dit in het achterhoofd start DHV fel en scherp. De gehele wedstrijd worden de duels gewonnen en vooruit drukgezet waardoor de thuisploeg nauwelijks gevaarlijk kan worden.

Doelman Luc hoeft in 90 min slechts een enkele maal optreden.

DHV speelde in balbezit slordig en onnauwkeurig echter een 10 tal grote kansen werden of miraculeus gekeerd op de doellijn of matig afgewerkt.

Als dan in de 85e minuut DHV via Kees op de achterlijn komt en zijn voorzet door Brian afgerond ziet denkt alles wat DHV een warm hart toedraagt de verlossende treffer te hebben gezien. Niets is minder waar, de dienstdoende leidsman fluit enkele seconden daarvoor af omdat een ZSC speler een opmerking zou hebben gemaakt.

Wat restte was een vrije trap op de middenlijn en een rode kaart voor de desbetreffende speler. (ZSC blonk niet uit in respect voor de tegenstander waarbij een schandalige overtreding op DHV uitblinker Adonis het dieptepunt was)

Ook daarna weet DHV nog grote kansen te creëren maar lijkt het niet verder te komen dan een 0-0.

In de 90e minuut wordt Housni gestuit middels een overtreding, scheidsrechter geeft voordeel terwijl ZSC er met de bal vandoor gaat. Wat volgt is een hoekschop.

Waar DHV tegen Kogelvangers kort voor tijd een strafschop mistte en zondagschot tegen kreeg, vorige week in de 90e minuut een strafschop werd onthouden toen een NOAD speler voor volleyballer ging spelen en een doelpunt voorkwam (en zo zijn er nog 10 situaties dit seizoen aan de wijzen die een resultaat niet ten goede kwamen)  hield iedereen zijn hart vast.

De hoekschop komt voor en zonder dat er een ZSC speler in de buurt is valt de bal tussen 4 DHV spelers ongelukkig op de voet van Stephan en de 1-0 achterstand is een feit.

Dat de wedstrijd minstens 10 minuten stil had gelegen door blessures en weggewaaide ballen deerde de leidsman niet. Wederom excuses (5e keer dit seizoen) voor zijn verkeerde bepalende beslissingen ten spijt werden er geen minuten bijgetrokken.

Nu wacht nog 1 wedstrijd thuis tegen Wieldrecht. Zal de bal en beslissingen dit seizoen nog een keer de kant van DHV op vallen?

Met eenzelfde inzet, teamspirit als zaterdag zal het kwartje ook een keer de goede kant op gaan vallen.