18 mei 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Op een wel zeer zonnige zaterdagmiddag speelde DHV tegen WHS. Magere bezetting bij DHV 1 en 2 zorgde ervoor dat er gepuzzeld diende te worden mbt de veldbezetting.

Direct van de aftrap gin WHS op zoek na de 1-0 met maar liefst 4 aanvallend ingestelde spelers werd de verdediging van DHV op de proef gesteld.  Met 1 kopkans vanuit een hoekschop die van de lijn werd gehaald en een aantal eenvoudige reddingen van Luc hield DHV zich staande.

2e deel van de 1e helft kreeg DHV meer grip op het spel van WHS en kon het gevaar stichten, kopkans van Thomas op aangeven van Housni en een 2e bal die door Stephan werd ingeschoten echter keurig netjes met de handen tegengehouden echter bleek dit niet de keeper van WHS te zijn en werd DHV een zuivere strafschop onthouden.

Na rust hetzelfde spelbeeld, WHS die aandrong en DHV die met kleine kansjes probeerde te counteren. Na 70 minuten was het verzet gebroken, een duidelijke duwfout op Jordi in de 16 meter van DHV werd niet in het voordeel van DHV bestraft. De scheidsrechter liet doorspelen waarna Jesper ongelukkig ingreep en de bal op de stip belandde. 1-0

DHV kan dan niet even de rust bewaren om zich te herpakken, maar ging direct op zoek naar de 1-1 maar met de ruimtes te groot, posities niet bezet werd het 2 en 3-0 binnen maar liefst 7 minuten. Dit was tevens de eindstand, WHS gaf zelf na afloop aan dat het een zwaarbevochten zege was. Komende zaterdag speelt DHV thuis tegen De Fendert, pupil van de week Sven Koreman (JO-10)