15 december 2018 14:15

Accommodatie

Onbekend

Tegen titelkandidaat Wieldrecht heeft DHV geen enkel moment de mogelijkheid gehad om een positief resultaat te behalen.

Ondanks duidelijke afspraken vooraf keek DHV na 30 sec al tegen een achterstand aan. De gehele verdediging stond erbij en keek erna waarna Milton met een eigen doelpunt voor de 0-1 zorgde.

Kort daarna ziet Jefrey Bakx zijn schot via de lat terugkomen in het veld, waarna Wieldrecht kort daarna via de kluts de 0-2 kon binnenschieten.

Dat hierna de bezoekers het nalieten om voor rust de wedstrijd al te beslissen hield DHV in de wedstrijd.

Ook slap ingrijpen van de leidsman hielp DHV niet. Opzichtig natrappen door Wieldrecht werd niet volgens de regels met rood maar met de nodige excuses geel. (In de 2e helft maakte de leidsman het nog bonter door een schandalige overtreding van de bezoekers niet eens te bestraffen. Milton moest hierna met 6 doppen in zijn scheenbeen zwaargeblesseerd het veld verlaten)

Echter al hadden de bezoekers met 9 man moeten staan, gezien het slappe en ongeïnspireerde spel van DHV zou dit hoogstwaarschijnlijk  een onmogelijke horde zijn geweest.

Kort voor rust wist Jeffrey Bakx nog wel uit een vrije trap van dichtbij de 2-1 binnen te lopen.

Dit zou voor de 2e helft toch hoop en energie moeten geven zo je denken.

En hoewel Wieldrecht in de fase kort na rust terug werd gedrongen was met name een gebrek aan kwaliteit, voetbalgogme en scherpte wat ontbrak in een aantal kansrijke situaties.

Als in de 60e minuut Wieldrecht vanaf eigen helft ongehinderd door mag lopen en een inzet via DHV speler ervoor zorgde dat doelman Luc kansloos werd is met de 1-3 de wedstrijd gespeeld.

Als hierna via eenzelfde scenario ook de 1-4 tot stand komt staat de eindstand op het bord.

Wederom een bittere pil echter een volledig terechte nederlaag.

Wat rest is de korte winterstop te gebruiken om de koppies leeg te maken om in het nieuwe jaar met z’n allen te vechten voor lijfsbehoud.

We wensen iedereen hierbij hele fijne kerstdagen en vooral een gezond en sportief 2019.