Datum

24 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

20 minuten voetballend niets aan de hand, DHV heer en meester en het was wachten op het doelpunt. Smerdiek wat vooral vanuit de counter speelde kreeg na 20 minuten voetbal meer grip op het spel en geheel tegen de verwachting kwam Smerdiek op 1-0. Keeper Luc van de Klundert had hiervoor al een tweetal 100% kansen gestopt maar capituleerde net voor rust.

Na rust ging DHV op zoek naar de gelijkmaker maar helaas zat het er niet in, Smerdiek scoorde in de blessuretijd nog de 2-0 zodat DHV ook deze wedstrijd met lege handen staat. Komende zaterdag speelt DHV 1 thuis tegen NOad’67, hopelijk krijgt het loon naar werken en blijven de drie punten op den Hoek. Voorafgaand speelt DHV 2 om 12:00 uur tegen ZBC om 12:00 uur