13 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na het onnodige puntenverlies tegen WHS 1, nu het treffen tegen De Fendert 1.
Na een sterke eerste helft waar DHV door een vrije trap van Dennis op voorsprong kwam, had de score (mooie kansen voor Brian, Kees, Thomas, Housni, Jeffrey en Florens) veel hoger moeten zijn.

De Fendert speelde weer ouderwets kick and rush met lange ballen op de boomlange Paling. In de eerste helft had dit geen enkel resultaat en tot de 75e minuut bleef dit zo. Als DHV wederom verzuimt de 0-2 te maken slaat de thuisploeg 2x toe.

Waar bij de 1-1 niet scherp verdedigen en buitenspel vooraf ging, stonden we kort daarna de enige keer te slapen bij de zoveelste lange bal.

Inmiddels waren Joey, Serginio en Milton ingevallen en laatste man Jeffrey Schouten naar de spitspositie. Deze laatste maakte zijn faam als pinchhitter weer waar. Zowel bij de 2-2 als 3-3 stond Jeffrey op de goede plaats.

Tussendoor gaf DHV nog een 3e cadeautje waardoor de 3-3 in de slotminuut het best haalbare resultaat werd.

Uiteindelijk zijn de complimenten over het met vlagen goed verzorgde veldspel van DHV en het 1 punt de schrale beloning.

Nu wacht zaterdag het sterker geachte Seolto waarin we zullen moeten bevestigen dat we op de goede weg zijn.