Langs de Lijn 3
4616AZ
BERGEN OP ZOOM
tel. 0164-253035

In een erbarmelijk slechte wedstrijd mocht DHV zijn handen dichtknijpen dat de scheidsrechter niet eerder, zoals door hem aangegeven, voor het einde floot. Milton Nollen mocht in de 6e minuut van de blessuretijd bij de laatste aanval van DHV de voorzet nog geven, waarbij de bal door FC Bergen verdediger binnen de 16 meter met de hand werd beroerd. Edgar vd Giesen liet de keeper van FC Bergen bij de penalty kansloos (2-3) en kon DHV de 3 punten alsnog bijschrijven.

Voor de rust bracht Edgar, in de 40e minuut, DHV uit een vrije trap aan de leiding (0-1). Onmiddellijk na rust scoorde pechvogel Marciano Klok de 0-2, maar moest later geblesseerd uitvallen met opnieuw een hamstring blessure.

De 2 penalties die DHV vervolgens in 5 minuten moest slikken (2-2), waren illustratief voor het spel deze middag. Alles ging mis en de tekortkomingen waren legio, zowel technisch als ook de speelstijl. Hopelijk blijft het bij deze ene off-day.

A.s. zaterdag speelt DHV thuis tegen VVC ’68 uit Halsteren.