DHV ONGELUKKIG ONDERUIT IN 1e BEKERWEDSTRIJD.

2 september 2017 15:00

Accommodatie

Onbekend

Klik op de camera-button voor een foto-overzicht van de wedstrijd

Op het kunstgrasveld van 3e klasser IFC in Hendrik Ido Ambacht boekte DHV op zat. 3 sept. een 4-3 nederlaag nadat het na 20 min. een 0-2 voorsprong had opgebouwd door doelpunten van Jordi Lokers en Thomas van der Wal. DHV verspeelde deze voorsprong tussen de 25e en 30e min. door een persoonlijke fout en vervolgens bij weifelend optreden in de defensie. (3-2)

IFC speelde in deze fase ook wat makkelijker en sneller op het kunstgras wat hoe dan ook voor de regelmatige gebruikers toch wel een voordeel is. Onmiddellijk na rust kwam DHV op 3-3 door aanwinst Joey van der Rijk. Door een eigen doelpunt in de 75 min. van Adonis Bandeke (hij kreeg de bal bij een voorzet op zijn scheenbeen) werd het 4-3. DHV schiep in de 2e helft meer kansen dan het ambitieuze IFC maar hun doelman stond zijn mannetje.

Ondanks de afwezigheid van Jesper de Rond en Elias Mourigh speelde DHV bij vlagen goed voetbal met Jeffrey Schouten als centrale verdediger in de hoofdrol.

Dinsdag 5 sept. speelt DHV thuis een oefenwedstrijd tegen WDS’19 (20.15 u) en a.s. zaterdag thuis in de 2e bekerwedstrijd  tegen Hoeven, aanvang 17.00 uur.