Scheidsrechter

M. (Mehmet) Safranti

Accommodatie

Onbekend

De ingrediënten voor een kolderieke voetbalmiddag waren afgelopen zaterdag aanwezig in de wedstrijd The Gunners – DHV. De wedstrijd verdiende geen schoonheidsprijs maar het vermaak was groot. DHV won de wedstrijd in de laatste minuten met 4-5.

Vrijwel onmiddellijk na het begin signaal ontlaadde zich een stortbui over de hoofden van alle aanwezigen, het veld werd hierdoor spekglad, de balstuit veranderde en een aantal spelers figureerden als een zeehond. In de daarop volgende 20 minuten vielen er 6 doelpunten met de tussenstand van 2-4. Maar ook het gedrag van de stuntelende scheidsrechter was debet aan het verloop van de wedstrijd. Gebrek aan concentratie met foute waarnemingen. Zo begaf hij zich  na 4 min. naar de dug-out om water te gaan drinken, vervolgens toen de zon al weer scheen floot hij in de 35e min. af voor een klap onweer van de bui die inmiddels richting Belgische grens was getrokken. (Op een bijveld werd gewoon doorgespeeld.)

En in de 5e min. van de blessure tijd kreeg Edgar de gelegenheid om in een leeg doel de 4-6 te maken maar dat feestje gunde de arbiter DHV niet en floot af.

Na rust kwam DHV goed weg. In de 63e min. kon Justin zijn hand achter de bal krijgen bij een vrije trap die op de paal belandde.

Toen de gevaarlijke The Gunners aanvaller Daniel Zwanenburg in de 83e min. met enig fortuin met zijn dribbel de gelijkmaker (4-4) liet aantekenen was het nog steeds de vraag wie winnaar zou worden van de “voorstelling.” Uitblinker Adonis Bandeke werd voor DHV de matchwinnaar. In de 86e min. verdween zijn geblokte schot over het hoofd van de verbouwereerde doelman in de kruising. (4-5) A.s. zaterdag de uitwedstrijd tegen Boeimeer in Breda. Aanvang 17.15 uur.

Scoreverloop: 12e 1-0; 13e Edgar 1-1; 21e Florens 1-2; 24e penalty? 2-2; 28e Florens 2-3; 30e Mario 2-4; 35e Jesper e.d. 3-4; Rust; 83e 4-4; 86e Adonis 4-5.