Datum

5 september 2020 14:30

Accommodatie

Onbekend

In de 1e helft begon DHV sterk. Al na 4 min. verscheen Max van den Brink alleen voor de SCO doelman maar de jonge spits was te gehaast en zijn schot werd gekeerd. Al snel hierna werd SCO de beter voetballende ploeg en hierdoor raakte DHV van slag en i.p.v. te blijven bewegen en voetballende oplossingen te zoeken hanteerde man steeds de lange bal waar de aanvallers geen raad mee wisten. In de 36e min. ontweek Max de buitenspel val met succes 1-0. In de 37e min. schoot no. 14 van SCO een vrije trap in de kruising van het doel van Justin Goverde (1-1). Vlak hiervoor kon Justin een identieke bal nog uit zijn doel ranselen.

De tweede helft begon al snel met een tweede gele kaart voor Jesper de Rond en moest DHV met z’n tienen verder. Invaller Brian van Run eiste in de 2e helft de hoofdrol op. In een poging zijn verdediging te ondersteunen beging deze gedreven aanvaller een overtreding binnen de 16 meter. Uit de penalty kwam SCO op voorsprong (1-2) en met 10 man leek het een verloren wedstrijd te worden. DHV stroopte echter de mouwen nog eens op en bleef conditioneel overeind.

Na de gelijkmaker van Brian, een strakke schuiver in de hoek nam hij 10 min. voor tijd een voorzet van links op zijn pantoffel en de 3-2 verdient dan ook het predicaat “wereldgoal”

In de laatste minuut werd het toch nog gelijk (3-3) toen de DHV verdediging mistastte op een diepe doorlopende bal van een SCO aanvaller. De uitslag deed recht aan het vertoonde wedstrijdbeeld maar DHV de beste kansen helaas niet wist te benutten. A.s. zaterdag speelt DHV in Tilburg zijn laatste poulewedstrijd tegen TSV Merlijn.