Scheidsrechter

J.J.C. (Jurgen) Kuijpers

Accommodatie

Onbekend

DHV kwam sterk uit de startblokken, Jeffrey Bakx punterde tegen de paal en er waren kansen voor Stephan en Joey vd Rijk. Halsteren had moeite met het spel van DHV, men probeerde te voetballen maar vaak werd de opbouw onderbroken door het hard werkende middenveld van DHV.  Achterin gaf DHV geen kansen weg, aanvoerder Jordi Lokers zette zijn manschappen op de juiste posities. Gedurende de eerste helft had DHV recht op een doelpunt en werden er twee zuivere strafschoppen onthouden, 1 vanwege een handsbal en 1 vanwege een overtreding op Joey vd Rijk.

Ruststand 0-0. Na rust een sterker Halsteren, men ging domineren en DHV moest achteruit, dit duurde 10 minuten waarna DHV weer onder de druk uit kon spelen daarbij redde doelman Luc van de Klundert 2-3 keer en bleef de 0 op het scorebord.

12 minuten voor tijd, een ingooi voor DHV. DHV koos ervoor om deze ver in te gooien maar deze werd onderschept door Halsteren en met een messcherpe counter schoorde ze de 0-1.

Kort erop ging DHV 1:1 spelen en kreeg het ook kansen maar dit gaf Halsteren ook de mogelijkheid om bij een foutje van DHV keihard toe te slaan. Een breedte pas werd onderschept en identiek als de 0-1 counterde Halsteren naar de eindstand 0-2.

Komende zaterdag geen voetbal maar gaan de voetjes van de vloer i.v.m. carnaval. 9 Maart komt zowel Seolto 1 en 2 op bezoek

12:00 uur speelt DHV 2 – Seolto 2 en om 14:30 uur speelt DHV 1 tegen Seolto 1