Parklaan 1
4941BA
RAAMSDONKSVEER
tel. 0162 - 513404

Een valse start beleefde DHV tegen het ongeslagen RFC uit Raamsdonksveer. Trainer Ron Janse hield zich duidelijk aan de eerder met de selectie gemaakte afspraken en verwees 3 basis spelers naar de reserve bank omdat zij te laat kwamen op de wedstrijdbespreking. Mede door de omzettingen beleefde DHV een dramatische start en stond het binnen 2 minuten door matig verdedigen op een 2-0 achterstand waarbij moet worden vermeld dat de op leeftijd zijnde arbiter RFC al in de 1e minuut makkelijk een penalty cadeau gaf. (1-0). Onmiddellijk hierna verslikte centraal verdediger Florens van Zwol zich bij het wegwerken van de bal en moest Luc van de Klundert de bal opnieuw uit het net halen. (2-0)

De vroege achterstand werkte verlammend bij de jonge garde van DHV terwijl  het geroutineerde RFC omgekeerd makkelijk ging voetballen. Goed gebruik makend van de ruimtes creërde het een overwicht wat onmiddellijk na rust binnen 5 minuten nog eens 2 doelpunten opleverde. (4-0)  Alhoewel het aan goede wil bij DHV niet mankeerde waren de aanvalspatronen vaak over de rechter kant van het veld voorspelbaar waar de te korte combinaties vast liepen. DHV werd nauwelijks gevaarlijk voor het doel. In de 80e min. redde Yvan Nkundumugisha voor DHV de eer (4-1)

A.s. zaterdag speelt DHV thuis tegen RWB uit Waalwijk, de huidige nummer 2 in de stand.