Hoogstraat 17
4651XA
STEENBERGEN NB
tel. 0167-500571

SC Welberg is één van de zwakkere ploegen waartegen soms monsterscores worden behaald. Bij DHV ontbrak het opnieuw aan scorend vermogen want anders was de uitslag in de dubbele cijfers geeindigd. De realiteit is dat DHV verdedigend in de afgelopen 6 wedstrijden niet in staat is geweest om de nul te houden en rijst de vraag of DHV in de komende 4 wedstrijden een rol van betekenis kan spelen tegen de tegenstanders in het linker rijtje.

DHV kwam in de 1e helft al vrij vlot op een 0-1 voorsprong. Edgar v d Giesen kopte uit een corner van Elias Mourigh raak waarna Edgar in de 25e min. uit een vrije trap fraai binnenschoot.(0-2) Vier minuten later gevolgd door een doelpunt van Sietse (0-3). Dat sc Welberg voor rust kon tegenscoren (1-3)was het resultaat van een aantal snelle aanvallen in de door DHV geboden ruimtes.

In de 2e helft kwam DHV binnen 10 min. op een 1-6 voorsprong. Doelpunten van Edgar, Florens van Zwol en Elias. Dat DHV in de laatste 35 min. niet meer tot scoren kwam was mede de verdienste van sc Welberg die ondanks de onoverbrugbare achterstand bleef werken voor een beter resultaat.

Na de wedstrijd werd bekend dat Rivelino Resort na uitgebreide onderzoeken  weer toestemming van de medici heeft gekregen om te gaan werken en sporten en dit is voor iedereen een geruststellende gedachte.

DHV speelt o.g.v.  zaterdag vriendschappelijk bij en tegen Seolto. Op 20 nov. volgt de uitwedstrijd tegen het ongeslagen Steenbergen.